>BG     >ENG

Стани член на БАВК

Българската Асоциация по Ветеринарна Кардиология е нетърговско дружество, което си е поставило идеални цели – да популяризира Ветеринарната Кардиология, да срещa колеги със сходни интереси, да следи и споделя всички новости в областта. Като всяка подобна инициатива това ще стане възможно основно чрез набирането на членска маса от практикуващи лекари, колеги работещи в академичните среди, студенти и симпатизанти. Членството в БАВК е доброволно, а членският внос за 2014г е 80лв.

 

Освен съпричастността към такава идея членовете на БАВК ще имат пълен достъп до сайта на организацията в частта му свързана със специализирана информация и клинични случаи, ще ползват преференциални цени, или ще са освободени от такса, при организираните от БАВК местни или международни семинари и конгреси, ще получават персонална информация за много предстоящи събития свързани с Ветеринарната Кардиология в България или по света.

 

Бланка за членуване в БАВК

Форма за записване

Ако желаете да станете член на БАВК , моля попълнете формата поместена тук. Ще получите автоматично потвърждение на посочения електронен адрес,а до една седмица след извършването на плащането на членски внос, с Вас ще се свърже колега от Асоциацията за да го потвърди и да Ви даде номер за пълен достъп до сайта.

Членският внос за една календарна година е 80 лв. , дължим еднократно в началото на съответната година или , ако се присъединявате към БАВК след м. март - пропорционално само за останалите тримесечие ( по 20 лв. за тримесечие).
Сдружение БАВК IBAN: BG27UBBS88881000775489 BIC: UBBSBGSF, Обединена Българска Банка ООД (ОББ) основание: членски внос за съответен период, името на новия член

Форма за регистрация за Кардиологичен ден на БАВК(Registration form)

UNDER DEVELOPMENT