>BG     >ENG

Описание на ‚кардиолог‘

На много места по света, както и в повечето европейски държави има много точно формулирани критерии какво е „ветеринарен кардиолог“ като специалност, какви нива на обучение трябва да е покрил такъв специалист и какви права и отговорности има. В страните, където липсват специфични регулации и система за следдипломна специализация (каквато е ситуацията в България), ветеринарните лекари се стремят сами да специализират в дадена област и се превръщат постепенно в „специалисти“ за време, корелиращо с техния ентусиазъм, възможности и клинична практика.

 

Една от целите на БАВК е именно това – да събере на едно място лекарите работещи в областта на Ветеринарната Кардиология, да постави критерии и стандарти около които те да се обединят, да е лицето на Ветеринарната Кардиология в България пред Европа и света.

 

На официалната страница на ESVC (European Society of Veterinary Cardiology) има публикувани част от тези регулации:

http://esvcardio.com/site/view/188067_EuropeanVeterinaryCardiology.pml

 

Можете да проверите тук къде в България близо до Вас има ветеринарни лекари, членове на БАВК, с интерес и опит в областта на Кардиологията.

Форма за записване

Ако желаете да станете член на БАВК , моля попълнете формата поместена тук. Ще получите автоматично потвърждение на посочения електронен адрес,а до една седмица след извършването на плащането на членски внос, с Вас ще се свърже колега от Асоциацията за да го потвърди и да Ви даде номер за пълен достъп до сайта.

Членският внос за една календарна година е 80 лв. , дължим еднократно в началото на съответната година или , ако се присъединявате към БАВК след м. март - пропорционално само за останалите тримесечие ( по 20 лв. за тримесечие).
Сдружение БАВК IBAN: BG27UBBS88881000775489 BIC: UBBSBGSF, Обединена Българска Банка ООД (ОББ) основание: членски внос за съответен период, името на новия член

Форма за регистрация за Кардиологичен ден на БАВК(Registration form)

UNDER DEVELOPMENT